Szeptemberben akadozhat a vonatközlekedés- Sztrájkot hirdethetnek a vasutasok
2017. augusztus 14. írta: Cseri Pál

Szeptemberben akadozhat a vonatközlekedés- Sztrájkot hirdethetnek a vasutasok

vasutassztark_hir6_hu.jpg

Sztrájkot hirdethet a VDSzSz Szolidaritás! Szeptemberben sztrájkot hirdet a VDSzSz Szolidaritás a MÁV-START-nál, ha nem vezet eredményre a szakszervezet által 2017. augusztus 11-én kezdeményezett kollektív munkaügyi vita- tudatja közleményében az érdekképviselet.

Csoportos létszámleépítésre készül az Utasellátó Központ vezetője: több mint félszáz vasutas elbocsátását tervezi, akik többségében hálókocsi-kalauzok, étkezőkocsikon szolgálatot teljesítő szakácsok, felszolgálók. A VDSzSz Szolidaritás a törvényes kereteken belül mindent elkövet azért, hogy tagjai, a vasutas munkavállalók ne kerülhessenek utcára, ne váljanak munkanélkülivé, így családjuk és jómaguk megélhetését ne segélyekből, könyöradományokból lehessen csak ideig-óráig biztosítani-írja a nepszava.hu.

 

Címlapfotó: hir6.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7112747704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása