Szépnek találja a környezetét, hozzájárult, ne talán részese is volt? Pályázzon a DÍJRA! Aki hallja adja át!
2017. augusztus 23. írta: BoldogÉ

Szépnek találja a környezetét, hozzájárult, ne talán részese is volt? Pályázzon a DÍJRA! Aki hallja adja át!

veresegyhaz.JPG

Pest Megye Önkormányzatának Kulturált Települési Környezet Díja adományozható azoknak a természetes személyek, jogi személyek és jogi személyiséggel nem

rendelkező más szervezetek részére, akik a megyei települések, vagy jelentős településrészek fejlesztésében kiemelkedő munkát végeztek és ezzel jelentősen hozzájárultak környezetük szebbé, jobbá tételéhez. A díj már megvalósult eredmények elismerésére szolgál.

A Pest megyei Kulturált Települési Környezet Díj pályázatának beadási határidejét 2017. szeptember 11-ig meghosszabbították, ezért a 2017. júniusában közzétett felhívást – a kinken található formában – ismételten közzéteszik.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési aktivitását, az épített és a természetes környezet minőségének javítására, a települések történeti, településszerkezeti, építészeti értékeinek, karakterének megőrzésére tett erőfeszítéseit, környezetfejlesztési tevékenységét. Fentiek elismerésére idén is meghirdetésre került a „Kulturált Települési Környezet Díj”

címlapfotó: Veresegyháza

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8012774440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása