Érden zavargások lesznek?
2017. szeptember 04. írta: BoldogÉ

Érden zavargások lesznek?

zavargas-24-hu.jpg

Rogán Antal magába szívta a kormányfő szavait, megkapta az aktuális politikai vérátömlesztést, és mindjárt neki is állt marhaságokat beszélni a rádióban. Persze jól kitalált és időzített marhaságokat, de azért mégis nevezzük nevén a gyereket.

Rogán és pártja nagyon kemény kampányra számít, eddig nem használt eszközöket és utcai zavargásokat is el tudnak képzelni, a „ külföldi erők” emlegetésekor meg már tudjuk, kit akarnak bűnbaknak kiállítani már megint.

De most új szintet léptek. A zavargásokkal való riogatás még nem volt a repertoáron eddig, most Rogán behozta a politikai kommunikáció terébe, és ezt fogjuk hallgatni a választásokig.

A biztonság az egyik legfontosabb dolog az emberek életében, és azt próbálják sugallni, hogy most ez nagy veszélyben lesz. A félelemre építenek, mert félnek, és már semmi sem szent.

Ha a választások előtt nem úgy mérnek majd a közvélemény-kutatók, ahogy azt a kormány elképzeli, szükségállapotot vezetnek be, vagy, hogy képzelik?

Esetleg ők maguk fognak zavargásokat kelteni?

Nagy baj lehet a színfalak mögött, ha ilyen sunyi módszerekhez nyúlnak. Valami szétesni látszik.

címlapfotó: 24.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4512802380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása