Mégsem listázzák kötelezően, aki lottózik
2017. szeptember 15. írta: BoldogÉ

Mégsem listázzák kötelezően, aki lottózik

lotto.jpg

Ma reggel elterjedt, hogy a Szerencsejáték Zrt vezérigazgató-helyettese szerint regisztrálni kell majd a cég játékaihoz egyfajta játékoskártyával, és sok száz ezret már meg is rendelt a cég.

A Szerencsejáték Zrt aztán délután közleményben cáfolta mindezeket. Illetve azt mondta, hogy lesz ilyen játékoskártya, de nem lesz kötelező, az regisztrál ide, akinek fontos, hogy az náluk tudják az adatait.

Egyfajta "kényelmi szolgáltatásnak" szánja a Szerencsejáték Zrt., és járnak majd mellé más játékok, hogy többet lehessen játszani. Vagy akár az ellentétük, azaz önkorlátozó funkció is.

Ráadásul azt is mondták, hogy a hírekkel ellentétben egyetlen darab kártyát se rendeltek meg, még csak tárgyalgatnak róla. Az is szerepelt a hírben, hogy egy októberi kormányhatározatra várnak, de ezt is cáfolta a cég, szerintük egyetlen kormányhatározatot se érint majd az új kártyás regisztrációjuk.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr512867798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása