Ingyen közlekedhetnek az autósok vonattal bárhová Magyarországon az Európai Autómentes Napon, szeptember 22-én
2017. szeptember 20. írta: Cseri Pál

Ingyen közlekedhetnek az autósok vonattal bárhová Magyarországon az Európai Autómentes Napon, szeptember 22-én

 vonat-veke-hu.jpg

A MÁV-START Zrt. teljes szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán az Európai Autómentes napon díjmentes utazási lehetőséget biztosítunk bármely viszonylatban a forgalmi engedéllyel rendelkező, és azt felmutató utasaink részére.

A kedvezményt igénybe veheti a Forgalmi engedélyt bemutató gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén a pót- és helyjegy, pótjegy, helyjegy, gyorsvonati pótjegy díját meg kell fizetni.

Forgalmi engedély hiányában vagy a nem saját névre szóló forgalmi engedéllyel utazónak az ellenőrzést végző munkavállaló az utast megillető kedvezményes árú menetjegyet a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat számítja fel.

 

 Címlapfotó: veke.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5912879474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása