Maró anyagot önött a buszülésre. Keresi a rendőrség
2017. október 02. írta: Cseri Pál

Maró anyagot önött a buszülésre. Keresi a rendőrség

tolvajbandita.jpg

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló  adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. augusztus 21-én 20 óra 21 perc és 20 óra 37 perc között egy Budaörs irányából Budapest felé menetrend szerint közlekedő autóbusz egyik ülésére feltételezhetően maró anyagot öntött. Az ülésen ezt követően egy férfi helyet foglalt, aki a vegyülettől égési sérüléseket szenvedett.

A férfi 17-21 év közötti, átlagos testalkatú, körülbelül 165-175 cm magas, rövid, sötét hajú. Az elkövetés idején fekete színű rövid ujjú pólót, kék térdnadrágot és fekete színű Adidas feliratú hátizsákot és fekete-fehér színű sportcipőt viselt.        

Az ismeretlen férfiról a közlekedési társaság biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!





A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5412921357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása