Egymást gyalázzák az érdi Fidesz-KDNP prominensek a Facebookon
2017. október 19. írta: BoldogÉ

Egymást gyalázzák az érdi Fidesz-KDNP prominensek a Facebookon

fidesz-villam.jpg

Nagy a baj lehet az érdi Fideszben, a Facebookon létrejött vitából úgy tűnik, olyan megosztottság ütötte fel busa fejét, hogy még a baloldal is megnyalná a szája szélét.

Egész kommentháború alakult ki Aradszki Sátánozó András parlamenti felszólalása okán, amely valószínűsíthetően egy jól megtervezett koreográfia része volt, így működik a nemzeti együttműködés színháza.

Azért az a mindent alulmúló kijelentés, még sok fideszesnél is kiverte a biztosítékot, biztosan érzik, hogy az ilyen cirkuszokkal mennyire lejáratják őket is.

„Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá” írta Esteházy Péter és milyen igaza volt. De hol van itt az a bizonyos szint, ami a hivatkozási alap?

Van olyan kommentelő, aki egyetért a Soros Sátán egyenlő relációval, de hál’ istennek vannak, akik érzik ennek mentális jellegét is, és vitába szállnak vele.  Aztán az egész Facebook-üzengetés kikerekedik szépen, egymás anyázásába, és abban, ki, mikor kóstolgatta az országgyűlési képviselő fenekét.

Konkrétan leírásra került, hogy „Ha Aradszkira gondolsz, akkor emlékszem, hogy nyaltad a…”

Valahol szomorú látni az egésznek a paródia jellegét, az egymást gyalázó embereket, mert egyből felvetődik a kérdés, hol van itt a jobboldalon oly sokat emlegetett morál, mint felhajtóerő, mint megkülönböztető origó. Ők lennének a társadalom lelkiismerete, akik tényleg egy paródia, egy szellemi züllést felmutató felszólalás miatt kapnak hajba, és gyalázzák a földbe egymást?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8913025234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása