Ne maradjunk le Érden! Legyen András-csoki minálunk!
2017. november 14. írta: BoldogÉ

Ne maradjunk le Érden! Legyen András-csoki minálunk!

csoki-aradszki.jpg

Tállai András NAV elnök és fideszes országgyűlési képviselő egy nagyon kreatív politikus, ezt még októberben bebizonyította, amikor a saját arcképével ellátott csokit osztott egy ünnepségen. Volt még ott kalács is, egyébként.

Micsoda marketing! Jó, lehet, hogy kitalálták helyette, de akkor is. Elképzelem: András, nincs kedved Tállai-csokit osztani?, kérdezhette a kreatív szakember. Dehogynem, jöhetett a válasz.

Ki tudja, lehet, hogy nálunk is lesz ilyen: Aradszki-csokikat fognak majd osztogatni egyes helyeken Érden.

És ha meg akarják fejelni a Tállai-csoki ötletét, mondjuk a csokipapír belsejébe ígéreteket írnak majd: nem vágnak ki több fát Érden, vagy nem lesz több dugó, nagyon olcsó lesz a tömegközlekedés, ilyesmiket. De például a Soros-terv megállapításait is lehetne a csoki hátuljára karcolni.

Esetleg lehetne bonbont is készíttetni: mindegyik bonbonon a helyi fideszes képviselők arcképe lenne, a csomagoláson meg a Főnök. És képzeljük, milyen nagy üzlet lehetne, ha osztogatnák a fideszes bonbont, vagy szaloncukrot karácsony előtt a városban.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4013274373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása