Bács “Névjegy” István megpróbálja hülyének nézni az érdieket! Két névjeggyel igazolunk egy 200 milliárdos beruházást?
2017. december 01. írta: BoldogÉ

Bács “Névjegy” István megpróbálja hülyének nézni az érdieket! Két névjeggyel igazolunk egy 200 milliárdos beruházást?

bacsistvan-nevjegy-youtube-com.jpg

Bedobták a gumicsontot T. Mészárosék az érdi köztudatba.

Azt mondja Bács alpolgi a közgyűlés végén, az egyebek napirend során, hogy meghiúsult egy 200 milliárdos beruházás, mert nem tudták az Elvira majorban megvalósítani. Értik? Gyümölcs helyett legfeljebb kedvezményes árú akkumulátort vásároltunk volna az Elvira-majorban.

Nem az volt a gond szavai szerint, hogy csak ott lett volna terület, hanem hogy ők pont az Elvira majorban akarták megvalósítani az akkumulátor gyárat.

Igaz, még meg sem valósult volna addig az ipari park, holott a hírek szerint 2018 elején, tehát 3-4 hónap múlva kezdenék is a beruházók az építkezést.

Ide citáljuk a Portfólió szakmai véleményét a beruházás kapcsán:

Az SK Innovation beruházásának várható összegét egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, mert, ahogy látható, az LG Chem kétszer nagyobb összeg elköltésével durván feleakkora kapacitást épít majd csak ki a hírek szerint Lengyelországban. Igaz, az LG Chem 400 mérnökkel komoly kutatás és fejlesztési munkát is végezhet majd, amely megnyomhatja a költségeket. Abban az esetben viszont, hogyha az SK Innovation csak összeszerelést folytat majd nálunk, már életszerűbb a jóval alacsonyabb beruházási költség.

Bács István alpolgármester felmutatott 2db névjegynek tűnő valamit. Tényleg ennyire hülyének próbálják nézni az érdieket? Legalább egy előszerződést, vagy egy emlékeztetőt a tárgyalásról vagy hasonlót nem kellett volna? Tényleg ennyire dilettánsok, vagy csak eljátsszák.

Szerinte ez még űbereli a Modern Városok Programját is, pedig az is fel van tupírozva. Azt már mi tesszük hozzá, hogy ami sok elemében egy kommunikációs blöff-gyűjtemény.

Ez egy akkora összeg szerinte, hogy csak az építkezésből 2-4 milliárdos helyi iparűzési bevétel ütné az érdiek markát.

Nézzünk, egy egyszerű fejszámolást: az emlegetett 200 milliárd 2%-a a 4 milliárd forint. Tehát szerintük az ebben nincs beépített anyag és hasonlók? Az egész összeg mind az adózás alapját képezi? Tényleg ennyire fogalmatlanok?

Azt mondja, hogy az országból mindenhonnan tiltakoztak, hogy Érden ne valósuljon meg egy fejlesztés. Valószínűleg jobb lenne, ha átszerződne valamelyik papagáj kommandóhoz ahol a tények nem igazán számítanak, hiszen a kérdés nem Érd fejlesztésére vonatkozott, hanem az Elvira-majorra.

Láthatóan tényleg gumicsont az egész, mert a végére tartogatta vicc patronjai legkomolyabb részét, azt mondta, hogy valahol biztosan meg fog valósulni, vagyis a cég még szerinte nem döntötte el. Pedig azzal kezdte, hogy ők már szinte letárgyaltak mindent velük.

Nem mellékesen megjegyezzük, hogy T.Mészáros és Bács is aláírta a petíciót, amelyet most az állítólagos sikertelenségért okolnak, akkor miért is?

Ennyit a T.Mészáros-Bács tandem komolyságáról.

címlap: youtube.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9313408085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása