Vajon a Fürdő utcaiak Simó vagy Kopor képviselőnek ítélik a Mekk mester címet, a még mindig zajló gány beruházás miatt?
2017. december 09. írta: BoldogÉ

Vajon a Fürdő utcaiak Simó vagy Kopor képviselőnek ítélik a Mekk mester címet, a még mindig zajló gány beruházás miatt?

simokaroly-hu.jpg

Nyilván versenyezni szeretnének képviselőink, a legdilettánsabb beruházás Magyarországon címéért.

Több olyan elhíresült fényképpel találkozhattak már Önök is nyilván, ahol az úton bent felejtették a villanyoszlopokat az közlekedés által használt területen. Az érdi városvezetés nem kispályázott, egy egész utcaszakasszal nevezett be ebbe az idiótáknak szóló “versenybe”.

furdoutca-erd-20171209-01.jpg

A kivitelezők elmondták, hogy kb 1 hetes munka lett volna az oszlopokat megfelelő helyre áthelyezni, ami tekintve a beruházás lassan egy éves időtávját, nyugodtan belefért volna. Arra már nem is merünk gondolni, hogy megfelelő tervezéssel és szervezéssel az összes légkábelt a föld alá lehetett volna vinni.

furdoutca-erd-20171209-02.jpg

Az utca gépjárműforgalom részére rendelkezésre álló szélessége a legkeskenyebb pontján a mi mérésünk szerint 305 cm volt, amely ponton a kivitelező cég aszfalt terítő járműve éppen hogy átfért. Kíváncsiak leszünk, hogy a szemetes autó hogyan fog elférni?

Tényleg ennyire amatőrök tervezték ezt a beruházást?

Nem tudjuk, hogy mikor járt itt Simó Károly Fürdő utcai és búvárügyi főmegmondó szakember és Kopor Tihamér a választókerület elméleti képviselője, de reméljük legalább most már azon dolgoznak, hogyan javítják ki ezeket az orbitális hibákat.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8213466943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása