Keresse az ÉV HALÁT is a boltokban
2017. december 18. írta: BoldogÉ

Keresse az ÉV HALÁT is a boltokban

szurkeharcsa-ezustpikkely-hu.jpg

A hagyományos friss halfajták mellett idén az év hala, a szürkeharcsa, valamint a hazánkban tenyésztett tokhal is kapható lesz az áruházakban.

Hazánkban folyamatosan nő a halfogyasztás, azonban a kereskedelmi forgalom mintegy 40 százaléka továbbra is a karácsonyi szezonra esik a tapasztalatok szerint. A vásárlók évről évre egyre nyitottabbak az újdonságokra, ezért folyamatosan bővül a kínálat mind a prémium mind a hagyományos, valamint a konyhakész termékek terén.

Egyre több konyhakész, így a feldolgozott, pácolt és előre fűszerezett termékek találhatók a boltok polcain, ezzel is ösztönözni próbálják a vásárlókat abban, hogy otthonukban minél több halat fogyasszanak.

A tapasztalatok szerint az örök listavezető ponty mellett a lazacot, tonhalat, szürkeharcsát, busát és az afrikai harcsát is többen keresik, ráadásul egyre szívesebben próbálják ki az új fajtákat, ízeket.

(magyarmezogazdasag)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr813508761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása