Túl a hulladékhegyen - új vetélkedő budapesti és Pest megyei felső tagozatos diákoknak
2017. december 21. írta: BoldogÉ

Túl a hulladékhegyen - új vetélkedő budapesti és Pest megyei felső tagozatos diákoknak

szellem-dontwasteit-hu.jpg

A Magyar Természetvédők Szövetsége „Túl a hulladékhegyen” címmel, 3 fordulós környezeti nevelési vetélkedőt hirdet budapesti és Pest megyei iskolák, 10-14 éves diákjaiból álló, 5 fős csapatai számára.

A vetélkedő 2018. január 11-től 2018. március 31-ig tart.

A vetélkedő célja, hogy a résztvevő diákok megismerjék a hulladék megelőzés és hulladékgazdálkodás jelentőségét, a hulladék keletkezés, szelektív gyűjtés és újrahasználat összefüggéseit, felismerjék saját felelősségüket és hogy ők maguk mit tehetnek.

Jelentkezési határidő: 2018. január 11. éjfél

A sikeres regisztráció feltétele a https://goo.gl/forms/966JOvUS05AIxgJm1 linken megadott jelentkezési lap hiánytalan kitöltése.

A vetélkedőn való részvétel ingyenes.

A vetélkedő két elektronikus fordulóból, ill. egy személyes döntőből áll. Az első két forduló feladatlapjait a csapatok elektronikus úton kapják meg. A két forduló során a legjobb eredményt elért 3 csapatot (csapatonként 5 diák és kísérőtanáraik) személyes döntőre hívjuk meg Budapestre. Az egyes fordulók megoldásait elektronikusan várjuk vissza a tulahegyen@mtvsz.hu email címre. A beérkezett anyagokról a jelentkezéskor megadott csapat email címre küldünk visszajelzést. A fordulók feladatlapjai 2018. január 11-től letölthetőek lesznek a http://www.mtvsz.hu/kornyezeti_neveles aloldalról is.

A vetélkedő várható menetrendje:

január 11. – Jelentkezés határideje 

január 11. – Az első forduló anyagának kiküldése a csapatok felé

február 11. – Az első forduló beérkezési határideje/ A második forduló kiküldése a csapatok felé

március 11. – A második forduló beérkezési határideje

március 14. – Elektronikus fordulók eredményeinek kihirdetése/ döntőbe került csapatok meghívása

március vége – Döntő a legjobb 3 csapatnak Budapesten

Az értékelést a Magyar Természetvédők Szövetsége szakértői és környezeti nevelői végzik. Az első két, elektronikus forduló részeredményeit valamint az összesített eredményét egy alkalommal, 2018. március 14 -én hirdetjük ki.

A 2 forduló összesített pontjai alapján a legjobb eredményt elért 3 csapat tagjait (5 diák + kísérőtanár) személyes döntőre hívjuk meg.

Jelen vetélkedőről bővebb információ Kis Klára programfelelőstől a tulahegyen@mtvsz.hu email címen vagy telefonon a Magyar Természetvédők Szövetsége 1/216-7297-es irodai számán kérhető (utóbbi január 3-tól).

www.szelektalok.hu

E-mail: tulahegyen@mtvsz.hu

(mtvsz)

címlap: dontwasteit.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7213515861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása