Előzetesben az érdi késelő, aki többször, életveszélyesen megszúrta áldozatát
2017. december 29. írta: BoldogÉ

Előzetesben az érdi késelő, aki többször, életveszélyesen megszúrta áldozatát

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indította eljárásban, életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt Sz. Olivér érdi lakost, előzetes letartóztatásba helyezték.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a 22 éves férfi 2017. december 25-én este Érd egyik utcájában szólalkozott össze a sértettel, akit ezt követően egy késsel többször megszúrt. A bántalmazott férfit az elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai, támadója a helyszínről elmenekült.

Az érdi rendőrök a bűncselekmény elkövetését követően néhány órán belül azonosították és érdi tartózkodási helyéről előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Kihallgatását követően a Pest megyei nyomozók őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság tegnap elrendelt.

címlap: hirtv.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5413532639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása