Mielőtt csapdába csalnák! Érden garázdálkodnak a DIGI-s csalók!
2018. január 26. írta: BoldogÉ

Mielőtt csapdába csalnák! Érden garázdálkodnak a DIGI-s csalók!

csalok-hvg-hu.jpg

Feltehetőleg csalók tevékenykedhetnek az érdi lakótelepen, ezért kérjük, hogy magát a DIGI képviselőjének kiadó személyeknek ne adjanak át készpénzt.

A DIGI hivatalos közleményét adjuk közre:

Az érdi lakótelepen önmagukat a DIGI üzletkötőinek kiadó személyek „átszerződtetés” címen pénzt kérnek és vesznek át a helyi lakosoktól, TV és internet előfizetés megkötését színlelve.

Szeretnénk hivatalosan is megerősíteni, hogy a társaságunk a leendő előfizetőitől nem kér és fogad el személyesen a helyszínen pénzt előfizetői szerződés megkötésekor (más szolgáltatótól való „átszerződéskor”), azaz ezek a személyek nem a DIGI Kft. alkalmazottai, sem megbízottai. Kollégáink céges fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet igény esetén felmutatnak, és azzal igazolják személyazonosságukat, valamint azt, hogy valóban a társaságunk képviseltében járnak el.

Kérjük, hogy saját vagyonbiztonságuk érdekében minden esetben kérjék meg a magukat DIGI képviselőként feltüntető személyeket, hogy mutassák be igazolványukat, és fokozott óvatossággal járjanak el hasonló esetekben!

címlap: hvg.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr413604567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása