A FANTASZTIKUS DOKTORNŐ! Az érdi Sparban mentette meg egy családapa ÉLETÉT!
2018. február 02. írta: BoldogÉ

A FANTASZTIKUS DOKTORNŐ! Az érdi Sparban mentette meg egy családapa ÉLETÉT!

rupplgyorgy-fboldal.jpg

Vásárlás közben lett rosszul egy férfi Érden a bevásárlóközpontban!

György ráadásul kétszer lett rosszul a Sparban, életét annak köszönheti, hogy egy doktornő éppen akkor és ott vásárolt, aki megmentette az életét. A férfi felesége, Rupplné Varga Csilla (49)  közösségi oldalán kereste a doktort, hogy megköszönje a hőstettet: a segítőt pár óra alatt meg is ta­lálták -számolt be Blikk

A feleség elmondása szerint vásárlás közben és a pénztárnál is rosszul lett a férje. György még sosem élt át hasonlót, így a feleségének fogalma sem lehetett, hogyan segíthetne neki. Szerencsére pont ugyanott és ugyanakkor vásárolt dr. N. Réka, egy közeli magánklinika orvosa. Ez volt a családfő szerencséje. Ő mentette meg gyakorlatilag a férfi életét.

A mentősök bevitték a kórházba, de néhány óra múlva haza is térhetett.

A nagy rohanásban nem volt idő köszönetet mondani, ezért üzent ismerőseinek a feleség a Facebookon, remélve, hogy így megtalálják segítőjüket. Az üzenet végül egy zárt csoporton keresztül jutott el a doktornőhöz, aki reagált is: ,,Én segítettem tegnap. Örülök, hogy segíthettem. Szeretettel gondolok volt mentős kollé­gáimra, akiktől ezt megtanulhattam” – írta.

A család szeretné majd személyesen is megkeresni az orvosnőt, a közreműködő ismerősöknek pedig köszönik a segítséget.

–Kedves mindenki! Akik olvastátok és megosztottátok a tegnap esti posztomat, köszönetet szeretnék Nektek mondani, ugyanis segítségetekkel sikerült rátalálnom az életmentő Doktor nénire!! Majdnem 2000 /időközben közel 7000/ megosztás volt!! :-)Hihetetlen ez az összefogás!!!.... És azért szeretném tudatni mindenkivel, hogy Gyuri jól van!!! Ja és most már én is. Köszönöm és szép napot mindenkinek!!!! Vigyázzatok magatokra!!!! – tette hozzá vidáman a családanya Facebook oldalán.

Az életmentő doktornő nem akart szerepelni. Annyit elárult, hogy reumatológusként dolgozik, korábban pedig a mentőknél szolgált.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8313626062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása