Érd Balaton utcai koccanás utáni emberkedés, a többiek le vannak sz...va!
2018. február 21. írta: BoldogÉ

Érd Balaton utcai koccanás utáni emberkedés, a többiek le vannak sz...va!

onbiraskodas-erd-01.jpg

Semmilyen közúti balesetre nem lehet felkészülni, de azért az közös érdeke a feleknek, hogy a lehető leghiggadtabban próbálják fogadni a történteket, még annak ellenére is, hogy adrenalin-bomba éri a szervezetet.

Kulturált módon mégiscsak előbb jutnánk konszenzusra a kár rendezésének megkezdésekor.

Időnként persze megesik, hogy magával ragad a düh, és megpróbáljuk erőből elintézni, ellenségképet alkotva a másik félről, mintha az életünk, vagy legalábbis a jövőnk függne tőle, pl. egy apró koccanás esetén.  

onbiraskodas-erd-02.jpg

Ilyen volt egy néhány nappal ezelőtti koccanás Érden a Balatoni úton is. Ahelyett, hogy megegyeztek volna vagy ennek hiányában a rend őreit értesítették volna, elkezdtek egymással emberkedni, mindketten keresve saját igazukat.

Az eszükbe sem jutott, hogy a "kis forgalmú" Balatoni úton, biztos mindenki erre a pillanatra várt, mondván élőben mégiscsak jobb lehet egy ilyet nézni, mint a tv-ben.

   
Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4913687950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása