Nemsokára épül, a Bagoly utcai csodarendelő és komplexum, közel 200 millióért
2018. február 21. írta: BoldogÉ

Nemsokára épül, a Bagoly utcai csodarendelő és komplexum, közel 200 millióért

bagolyutca-rendelo-04.JPG

Nem kétséges, hogy elfér a Bagoly utcában egy új orvosi rendelő, a jelenlegi kritikán aluli állapotban van, régebben mi is írtunk róla.

Megtervezték és ki is írták ezt annak rendje és módja szerint az erre vonatkozó pályázatot, az eredeti tervek szerint sem volt kevés a tervezett beruházásra fordítandó összeg, ugyanis 168 millió forintra tervezték.

Helyileg kissé odébb építik, mint ahol az eddigi volt, a Bagoly u.- Fehérvári út sarkára.

Az építéssel érintett telkeken jelenleg két pavilon-jellegű régi épület áll, ezeket természetesen elbontják.

A bontások után üressé váló telken egy földszint + 1 emeletes, magastetős épületet fognak megépíteni. A tervezett épület fiók-gyógyszertárat, rendelőket, védőnői szolgálatot, valamint egy körzeti megbízotti irodát fog tartalmazni.

A magastetős padlástéri részt úgy alakítják ki, hogy az közösségi térként hasznosítható legyen.

A tervezett épület hasznos alapterülete a tervek szerint 621,55 m2 lesz.

A főépület megépítésén túlmenően a Bagoly utcában térköves parkolót és járdát kell kialakítani, az építendő parkolók alatt pedig az utcai csapadékvíz-csatornát. A kivitelező feladata még a telekösszevonás miatt a közművek egyesítése is.

Szóval a fenti összeghez képest a szerződés értéke, amelyet január végén kötöttek meg a nyertessel, majdnem egy laza 30 millióval többet kóstál, ugyanis a beszerzés végleges összértéke (ÁFA nélkül) : 194 306 733 Forint lett.

Mindössze két db ajánlat érkezett. És ebben az “öldöklő” versenyben a THE BUILDER KFT (Érd, Jegyző utca 86.) Peer Mariann cége nyert.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1113687690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása