Érden is uszítani fog a miniszterelnök a cigányság ellen?
2018. március 02. írta: Cseri Pali

Érden is uszítani fog a miniszterelnök a cigányság ellen?

orbi.jpg

Aki azt hitte, hogy a hódmezővásárhelyi nagy ruha után szelídebb lesz a  kormány kommunikációja, nagyot tévedett: Orbán megrázta magát, és átment kőkemény rasszistába, legalábbis a  miskolci látogatása ezt bizonyítja.

Történt ugyanis, hogy a Főnök a városba látogatott, hogy megnézze, miért nem halad jól az aktuális stadion építése, majd adott a helyi rádiónak egy interjút, amiben Pataky Attila és a cigányság igen nagy súllyal szerepelt. Előzőről azt találta mondani, hogy annyira remekül megy minden Miskolcon, hogy Attila nemsokára megírhatja a visszatérek a városba című dalát ( roppant szellemes!), a cigányokat meg egyszerűen lemigránsozta.

Mégpedig igen rafináltan, így:

"Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle. A miskolci emberek pontosan tapasztalták már, mi van akkor... pedig azok az emberek, akik ide bejöttek, ők Magyarország területéről jöttek Miskolcra. Most képzeljék el, mikor az országhatáron kívül érkeznek kultúrájukban, szokásukban, életfelfogásukban tőlünk teljesen különböző emberek."

Majd folytatta: azt érdemes tudni, hogy a migránsok mindig nagyvárosokba mennek, ott alakulnak ki a gettók is, a no-go zónák is ott jönnek létre, ott jelenik meg a közbiztonság romlása és a párhuzamos társadalmak.

Vegyük észre, ez már nem politikai számítás és taktika, ezt normális demokráciákban uszításnak hívják meg gyűlöletkeltésnek. Nem sikerült a sorosozás, erre Orbán elővette az egyik legérzékenyebb magyar kérdést, és gondolkodás nélkül bedobta a cigánykártyát. Pontosan tudja, hogy a cigánysággal szemben sok embernek vannak ellenérzései - ezt senkinek nem sikerült tompítani- igaz, nem is nagyon akarták -, ezért előhúzta aljas fekete köpenye zsebéből. Mostantól arra számítanunk kell, hogy minden fideszes potentát cigányozni fog. Kellenek a Jobbik szavazók, de nagyon.

És ha ez sem jön be, akkor ki ellen fog uszítani a kormánypárt? A kövérek ellen, vagy a soványak kerülnek lencsevégre? Esetleg a homoszexuálisok, leszbikusok?  Vagy a dadogósok? A marslakók?

Hová fajulhat el a kormány beteg kampánya? Vagy ez lenne az új roma politika?

Forrás: hvg.hu

 

A fotó illusztráció

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6013709806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása