KAMPÁNYHÍRADÓ 2018: Hadházy rövidnadrágban orgonálva intézte el halálos áldozatát?
2018. március 10. írta: BoldogÉ

KAMPÁNYHÍRADÓ 2018: Hadházy rövidnadrágban orgonálva intézte el halálos áldozatát?

tenyek-tenyek-hu.jpeg

Ugye, milyen morbid a cím?

A cikk végén megértik majd, miért is kérdezzük ezt.

Tényleg elgurult a gyógyszere a kormánypárti lakájmédiának. Annyira levitték a pincébe a karaktergyilkosságot, hogy soha többé nem fog feljutni a napra onnan.

A ferdítés nagymesterei nekiestek egy ellenzéki képviselőnek, jelesül Hadházy Ákosnak, és olyan hazugságorgiát kreáltak, hogy a démonok mind a tíz ujjukat megnyalták utána. Úgy érezték, találtak egy fogást Hadházyn, méghozzá a szomszéd bácsit, aki ingyen használta a család vizét, aztán csináltattak egy átkötést, de utána is ingyen használta a vizet. Az ellenzéki politikus ezt írta még a Facebookon az esetről:

„A társasház teteje – szakértői jelentéssel dokumentálva – veszélyesen rossz állapotba került, ezt valóban megcsináltattuk, és a szomszédommal valóban megbeszéltük, hogy eltartási szerződés fejében nem kell fizetnie a költségeket. Ezt azonban az egyik lánya az utolsó pillanatban megakadályozta, és a maga nevére íratta édesapja nevéről a lakást. Szomszédomat valóban elvitte a mentő, miután édesapám hetekig hordta neki fel a fát, hogy ne fagyjon meg, és hetekig kérte szomszédom lányait, hogy intézkedjenek az ápolásáról. Méltatlan ezeket leírni, de hát muszáj.”

Ezt a kormány médiája úgy fordította le híveinek, más nem nagyon nézi már őket,

hogy Hadházy meghurcolta az idős embert. A legaljasabb szalagcím pedig, hogy: Meghalt Hadházy áldozata, amely pontosan megmutatja, hogy most már semmi sem számít, azt lehet sugallani a népnek, amit akarnak, még majdnem gyilkossággal is meg lehet vádolni bárkit. És a fideszes szavazók otthon a tévé előtt egy új sátánt kreálnak.

Az rendben van, hogy támadják az embert, de régebben azért volt egy pont, amit nem léptek át, volt egy erkölcsi határpont, amit most ledaráltak a cél érdekében. Hadházynak egy bűne van, hogy már nagyon sok korrupciós ügyet felderített, és ez a legfájóbb pont, ott a legérzékenyebb a kormánypárt.

De, ha büntetlenül meg lehet egy politikussal  ezt csinálni, ne legyenek illúziói senkinek, jönnek majd az átlagpolgárok, a hétköznapi emberek. Mész majd az utcán és csúnyán nézel egy fideszes képviselőre, másnap már lehozzák rólad a helyi lapban, hogy tömeggyilkos vagy, terrorista.

A másik “vád”leginkább komikus, először azt hittem, hogy a Monty Pyton nálunk forgat, csak utána jöttem rá, ez a Demokrata “leleplező” cikke:

„A Tolna megyei városban nem sokan lepődtek meg, amikor kiderült, hogy Hadházy Ákos reformátusként a helyi evangélikus istentisztelet látogatta meg. – Akkor lett elegünk belőle, amikor bermudanadrágban jött be a templomba orgonálni. Már elnézést kérek, de az Isten házába így mégsem léphet az ember! Arról nem beszélve, hogy láthatóan csillogni akart a zenében, nem a gyülekezetet kísérte, hanem magát szórakoztatta, az ilyesmi pedig legalábbis ízléstelen – fakad ki a szekszárdi református gyülekezet egyik tagja.”

Szóval. Senki ne menjen rövid gatyában templomba orgonálni, mert könnyen a Demokrata hasábjain találja magát. Ezt nagyon jól jegyezzék meg!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2113729420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása