Hoppá! Teljesen megújult módon parkolhatunk a mobilunkkal és vehetünk autópályamatricát!
2018. április 05. írta: BoldogÉ

Hoppá! Teljesen megújult módon parkolhatunk a mobilunkkal és vehetünk autópályamatricát!

mobilfizetesi-app-emagyarorszag-hu.jpg

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. továbbfejlesztette a jelenleg parkolásra és e-matrica vásárlásra használt mobilfizetési alkalmazását.

Új design, átlátható menü-struktúra és számos használatot megkönnyítő új funkció jellemzi a legújabb verziót.

Leegyszerűsödik az ügyfélregisztráció, valamint több olyan személyes adat és beállítás kezelése, amelyeket korábban csak bonyolultan lehetett megoldani (profil adatok módosítása, számlák kezelése stb.).

Az új applikációban több olyan funkció is megjelenik, amely az ügyfelek egyedi igényeinek kiszolgálását teszik lehetővé, ezek közül kiemelendő a teljesen személyre szabható ingyenes értesítési beállítások.

Lehetőség nyílik az új applikációval iOS, illetve Android platformtól függően 3D touch és short cut ikon beállítására is, ezzel gyorsan és kényelmesen érhetők el a felhasználó által leggyakrabban használt funkciók.

„ Az áprilistól elérhető applikációnkat a piac elvárásaihoz igazítottuk, így biztonsági funkciókat és modern szolgáltatásoknak megfelelő fejlesztéseket hajtottunk végre. Kiemelném az új funkciók közül az ügyfelek magasabb fokú védelmét szolgáló megoldást. Az új funkciókkal reméljük az ügyfelek komfort érzete és elégedettsége növekedni fog – nyilatkozta Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója”.

nemzetimobilfizetes.hu

(fotó: emagyarorszag.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2613811882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása