Nagyon súlyos kampányvideó: Aradszki Andrásnak és az érdi Fidesznek még mindig tart a bolondok napja?
2018. április 05. írta: BoldogÉ

Nagyon súlyos kampányvideó: Aradszki Andrásnak és az érdi Fidesznek még mindig tart a bolondok napja?

kampanyvideo-aradszki0404.jpg

Elképesztő videóval rukkolt elő a narancssárgák kampánycsapata.

A videóban, mely igen rövidke, egy hamvas ‘szépleányka’ -nyilván megbízója kérésére, merthogy a megrendelő diktál-, akárhogy is nézzük, megpróbál a félelem faktorával operálni.

A csadorba és a muszlimellenesség burkába bújtatott videó, a választás előtti utolsó vergődéseik egyike. Azon még gondolkoznunk kell, hogy ez most komoly, vagy csak az áprilisi tréfa utózöngéje.
Óccsó “champagne-film”, a helyszín adott, a statiszta sem drága, és egy jobb mobillal is felvehető, amit onnan is észrevehetünk, hogy nem volt zajszűrés a hallható felvételen.

Arra azért figyeltek, hogy - mégha rövid időre is -, de látható legyen Aradszki úr plakátja, akinek -nem titok- T. Mészáros polgi a kampányfőnöke.
Összegezve tehát: azért mert Érden minaret áll, evidens hogy a Fideszre kell szavazni. Értjük mi, csak nem értünk egyet!

Ha e logika mentén haladunk, akkor azokon a településeken, ahol nincs minaret vagy dzsámi, ott nyugodtan lehet, sőt kötelező, az ellenzéket előnyben részesíteni!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6913811570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása