Aradszki képviselő ma is nagyot megy, ha nem választják meg, elmehet dolgozni a cirkuszba!
2018. április 06. írta: BoldogÉ

Aradszki képviselő ma is nagyot megy, ha nem választják meg, elmehet dolgozni a cirkuszba!

aradszkiandras-hirado-hu.jpg 

Vasárnap választás, ezért szokásunkhoz híven körbenéztünk, hogy milyen “érdekességet” ajánlanak nekünk a képviselőjelöltjeink. Aradszki úrban ma sem csalódtunk.

Aradszki Úr szerint a KDNP jelentős erkölcsi, szellemi, lelki és világnézeti háttérrel támogatja a nagy néppártot, a Fideszt.

Na de kedves érdiek, hol van itt KDNP alegység, nevezetesen Érd településen? Tagságot nem is akar adni? Vagy esetleg nem tud? Csak fikcióink vannak arról egyébként, hogy mire is gondolhatott nevezett honatyánk ezzel az immateriális támogatással.

Bizonyára a Bibliában található Tíz Parancsolatra gondol a T. Képviselő - nyilván arra a bizonyos VII.Parancsolatra is: “Ne lopj!” … (mert mi bizony erre gondolunk!)

- Egyébként meggyőződésünk, hogy a Tíz Parancsolat bizonyos elemei betarthatatlanok, mivel ha jó Anyánk és Jó Apánk nem paráználkodott volna, akkor sem Aradszki Úr, sem mi nem lennénk most itt. - (szerk. megj.)

Visszatérve a kezdő mondatra, ezek szerint így garantálható a nemzeti és polgári jelleg mellett a keresztény szellemiségű kormányzás biztosítása.(?) Víziójának nyomatékosítására (és persze szavazatszerzési célból) a Nemzeti Edda frontemberét, Ufós Attilát is beveti, mint Nemzeti Rockert.

(csak zárójelen jegyezzük meg, hogy ebben az országban már minden nemzeti, csak lassan Magyarország nem!)

Nekünk a rock kicsit mást jelent, akár hangszerelését illetően, akár… , találtunk is egy interpretációt, ami több okból is idevágó, mivel szó van benne templomról - ha már vallás, királyról- ha már politika, és szabad fordításban A kör közepéről is...

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6613814210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása