Hagyjuk a francba a záportározót és szabadidőközpontot, úgyis bajban a szakemberek! Forgassák inkább Érden a Gyűrűk Urát vagy a Jurassic Park következő részét!
2018. április 06. írta: BoldogÉ

Hagyjuk a francba a záportározót és szabadidőközpontot, úgyis bajban a szakemberek! Forgassák inkább Érden a Gyűrűk Urát vagy a Jurassic Park következő részét!

zaportarozo-erd-keszul-taj1.jpg

Állnak a munkálatok, az eredetileg záportározónak tervezett, majdan szabadidőközpontnak is megálmodott, helyszínen. Úgy döntöttünk, megmutatjuk, mit lehet látni, ha ki jön személyesen az emberfia.

zaportarozo-erd-keszul-taj3.jpg

zaportarozo-erd-keszul-patakmeder-2mest-toval.jpg

Kerestük azt is, hogy hol lehet majd búvárkodni, ahogy Simó alpolgi ígérte az egyik nyilatkozatában.

zaportarozo-erd-keszul-gepekpihennek.jpg

zaportarozo-erd-keszul-szigeteles.jpg

Pár árván hagyott munkagép, néhány tekercs szigetelőanyag, és nem annyira spontán kialakult törmeléklerakók, szerves hulladéknak tűnő kupacok, melyekhez kistestvérként egy illegális szemétlerakó is kialakulni látszik, plusz a táj szépsége: a magasan álló talajvíz.

zaportarozo-erd-keszul-sittkupac1.jpg

zaportarozo-erd-keszul-szemetkupac.jpg

Joggal gondolhatunk arra is, hogy esetleg T.Mészáros András telefont kapott magától Peter Jackson-tól, A Gyűrűk urának rendezőjétől, miszerint itt kívánja a II. rész reloadját forgatni. Ami érthető, hisz aki ismeri a film történetét az tisztában van vele, hogy a II. rész maga a középföldi horror. Eszünkbe jutott még, hogy esetleg Steven Spielberg a Jurassic park V. forgatási helyszínének pécézte ki, hiszen, mint tudjuk a hüllők kétéltűek és a mocsaras talaj megfelelőnek tűnhet.

zaportarozo-erd-keszul-taj2.jpg

zaportarozo-erd-keszul-taj4.jpg

Így már érthető a helyszín és a témaválasztás (mindkét) rendező részéről, a városvezetésnek pedig ez jóval nagyobb bevételt jelenthet, mint egy szimpla kis közbeszerzés.

Kedvcsinálóként, hogy ez mit jelentene:


Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1813814002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hederg 2018.04.06. 16:39:24

Merjünk nagyot álmodni! Azért az nem lenne nagy baj ha az álom nem rémálom! Aki még nem ismeri TMA-t és a hozzá csapódott szolgahadat, a morzsákból is jól élőket, tudhatná elég sokszor egy ötlet ami önmagában is jó falat! A sok terv, Aba u.híd terve, közlekedés, toronyházak mind megérte! Nekik! A csatorna feltúrbozott árai amelyről soha nem tudja meg senki a hová mennyi lehetett, pedig ment szépen! Törökbálint kiskert tualjdonosok szemérmetlen lenyúlása közel 800 e.FT. Enpátia? De kérem mi "uriemberek " vagyunk! Van az országban még egy olyan mint az érdi bulizók csapata? Van bizony! Orbán sleppje, szomszédja, rokonai azok még nagyobb tehetségek! Bár ha belerondítunk kiderül az érdi buliba ők is benne vannak rendesen! Álom szép, akkor is ha az álom tele van mocsokkal!
süti beállítások módosítása