Az érdi “felhőkarcoló”: tízemeletes irodaház épülhet  a városban
2018. április 11. írta: Cseri Pali

Az érdi “felhőkarcoló”: tízemeletes irodaház épülhet a városban

vallalkozo.jpg

A 7300 négyzetméteresre tervezett Mesterek Háza mellett egy közel 170 helyes parkolót is kialakítanak a Pest megyei városban.

Várhatóan 2020-ban adják át Érd tizenegy szintes új épületét, a Mesterek Házát -írják. A Pest megyei városban történő beruházást részben az Érd és Környéke Ipartestület forrásaiból, részben pedig Kincses János, az Electraplan Kft. 2017-es Év Vállalkozója díjjal kitüntetett ügyvezetője finanszírozásával fogják megvalósítani.

Az utolsó adminisztratív akadályok várhatóan rövidesen elhárulnak a projekt elől. Ezt követően pedig hamarosan Érd központi részén, a Budai út 17. szám alatt épülhet fel a város számára jelentős létesítmény - értesült lapunk.

Közel 170 helyes parkolóközpont is épül
A 11 szintes, 7300 négyzetméteres Mesterek Házának látványterveit Hajduk János építész készítette el. A beruházók az épületben az ipartestület kisvállalatainak bemutató- és üzleti helyiségeinek, irodaterületnek, oktatási centrumnak, orvosi rendelőknek és szórakoztatóközpontnak is helyet szánnak majd.
A létesítmény mellett ezen felül egy 164 helyes parkolóközpontot is átadnak majd.

(magyarépítők)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8513826362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása