Érdekli, hogy parasztvakítás, vagy tényleg lesznek-e rendes utak Érden? Az érdi útépítési tervek véleményezésére hívja az  Érdi Közéleti Kerekasztal
2018. április 12. írta: BoldogÉ

Érdekli, hogy parasztvakítás, vagy tényleg lesznek-e rendes utak Érden? Az érdi útépítési tervek véleményezésére hívja az  Érdi Közéleti Kerekasztal

utterkep-erdlako-hu.jpg

 

Az Érdi Közéleti Kerekasztal komolyan veszi a felhívást, hogy véleményezzük az útkoncepciót, szervez egy lakossági egyeztetést.

A meghívót itt találja.

Kiviteli és tenderterveket már az építési (kivitelezési) munkákhoz készítenek (a városvezetés részéről) azzal a szándékkal, hogy a munkák műszaki, pénzügyi, ütemezési, organizációs feladatait rögzítsék.

Ám az eddig napvilágot látott anyagok ezek egyikére sem hasonlít. A szöveg szerint területi lehatárolást látunk, de nem ütemezést. A jelek szerint semmilyen terv, semmilyen érdemi műszaki dokumentáció nincsen (csak hirtelen jött pénzügyi ígéret, no és persze további öntömjén).

Erről részletesen ITT olvashat!

(címlap: erdlako.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8913828376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása