T .Mészáros Bandi, SZÓRAKOZZ ANYÁDDAL! Most már ez lehetne a május 6-i érdi kerékpáros esemény ÚJ MOTTÓJA!
2018. április 27. írta: BoldogÉ

T .Mészáros Bandi, SZÓRAKOZZ ANYÁDDAL! Most már ez lehetne a május 6-i érdi kerékpáros esemény ÚJ MOTTÓJA!

tmeszaros-csukalib-hu-sokszor.jpg

De most tényleg!

Komolyan, ez az ember egy polgármester? Inkább olyan, mint egy pitiáner, bosszúálló bohóc?

Az idén május 06-ára hirdették meg, ún. anyák napi tekerésüket az Érd Körbe szervezői, ami immáron a 34. alkalom lenne, hogy körbe tekerjék együtt kerékpárral városunkat, Érdet! Azzal a mottóval, hogy akinek az édesanyja a helyszínen nem lehet ott, ők is menjenek e,l és mondjanak közösen köszönetet az anyáknak. Ki ezért, ki azért, ki mindenért, de hálánk, szeretetünk aznap, együtt célba érjen, “Szórakozz anyáddal” címen.

“Hozd el anyukádat, de a bringákról se feledkezz meg” - szólt a felhívás.

Aztán tegnap derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy T. Mészáros polgármester, mint valami helyi kommunista zsebdiktátor, megbosszulja a 20-30 Egyesületnek, hogy a SAJÁT “kutyájuk kölykét”, azaz Csőzik Lászlót támogatták a nemrég lezajlott országgyűlési választáson.

Az Egyesület 1 hónapja elküldött kérésére, hogy az eddigiekhez hasonlóan menjen minden hasonló vágányon, mint eddig 33-szor, a polgármester, nincs jobb szó rá, KITAGADTA a rendezvényt a városi rendezvények közül. Ráadásul TÖBB MINT 1 MILLIÓ FORINTOT is kérne tőlük.

Értik?!

Amit a szervezők eddig már 33-szor, HARMINCHÁROMSZOR (!) megszerveztek egyre sikeresebben, jó hírét keltve égen-földön Érdnek. Rengeteg önkéntes, hihetetlen mennyiségű munkája, ideje most gyakorlatilag egy kisstílű, pökhendi, bosszúálló gyűlöletete miatt, néhány nappal a rendezvény előtt veszélybe került.

Tényleg azt gondolja polgikám, hogy az Érdiekkel ezt büntetlenül megteheti.

Ennek itt nincs vége!

erdkorbe-level-2018.jpg

Ehhez a levélhez annyit fűzünk, hogy NO COMMENT!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8713874652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása