ÉRDRE IS ILYEN RENDŐRSÉGI VIDEÓT! Szeretni fogjuk
2018. június 05. írta: BoldogÉ

ÉRDRE IS ILYEN RENDŐRSÉGI VIDEÓT! Szeretni fogjuk

Nem is gondolná az ember, de a rendőrségnek is van iróniája, és ki tudja magát is gúnyolni, ha kell. Ez az önreflexió magasiskolája. Nagy példája ennek az új rendőrségi videó, amiben a fürdőzés veszélyeire hívják fel a figyelmet, méghozzá Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó segítségével.

A lényeg, hogy a “befeszült” rendőrzsargont fordítja le ‘lazára” vagy inkább normális nyelvre a fiatal úszó, hogy mindenki megértse. Bár kicsit szlengesebb nyelvre számítottam, még így is vicces a videó, és megvan az új irány is a szabálysértések elleni küzdelemben.

A rendőrség helyében folytatnám az egészet és videó-sorozatot készíttetnék belőle, például a gyorshajtás témakörében is lehetne vicces és laza kisfilmet csinálni, valamelyik  ikonikus sztár közreműködésével, például, hogy Hosszú Katinka soha nem vezet gyorsan, ilyenek.

Tényleg csak azt mondani, hogy hajrá ironikus rendőrök, és majd eljuthatunk odáig is, hogy a rendőrségi közlemények is egyre közérthetőbbek legyenek.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9714024422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása