TŰZŐ NAPON ÁLLDOGÁLT:  Bicajozás közben ismerte fel a budaörsi otthonából eltűnt hölgyet a körzeti megbízott
2018. június 14. írta: Cseri Pali

TŰZŐ NAPON ÁLLDOGÁLT: Bicajozás közben ismerte fel a budaörsi otthonából eltűnt hölgyet a körzeti megbízott

korzetim.jpg

Kerékpározás közben ismerte fel a budaörsi otthonából eltűnt hölgyet a szabadnapján is éber körzeti megbízott, így időben érkezett a segítség.

Kerékpározás közben ismerte fel a budaörsi otthonából eltűnt hölgyet a szabadnapján is éber körzeti megbízott, így időben érkezett a segítség.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult körözési eljárás egy 77 éves hölgy eltűnése ügyében, aki 2018. június 11-én este távozott otthonából ismeretlen helyre.A szabadnapját töltő Bodnár Gergely r. főtörzsőrmester, a Budaörsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2018. június 12-én Budaörs egyik utcájában kerékpározott, mikor a déli hőségben arra lett figyelmes, hogy az egyik útkereszteződésben egy hölgy áll a tűző napon, akinek arca feltehetően az erős napsütéstől már láthatóan kipirosodott.

(police)

A fotó illusztráciö

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5514047344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása