HOPPÁ: Július 1-től ingyen szerezhetik meg a KRESZ vizsgát a 20 éven aluliak Érden is
2018. június 22. írta: Cseri Pali

HOPPÁ: Július 1-től ingyen szerezhetik meg a KRESZ vizsgát a 20 éven aluliak Érden is

kresz_vizsga.jpg

Júliustól visszakapják a fiatalok a KRESZ-tanfolyam és vizsga díját – így kérhetitek!

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak. Az erről szóló kormányrendelet tegnap jelent meg a Magyar Közlönyben - írja a napi.hu.

A tanfolyam és a vizsga díjának visszatérítése 25 ezer forintos értékhatárig jár, és abban az esetben is igényelhető, ha valaki a KRESZ vizsga után nem vesz részt azonnal gyakorlati oktatáson.

A tartalom a hirdetés után folytatódik

A B kategóriás jogosítványhoz szükséges e-learning KRESZ tanfolyam díja általában 15-25 ezer forint, a vizsga díja pedig 4600 forint, így a visszatérítés fedezheti ezeket a költségeket.

Az utólagos visszatérítést elektronikusan is lehet igényelni. A kérelmeket  a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál nyújthatod be, ha a vizsga napjáig nem töltötted be a 20. évedet, és igazolni kell a sikeres vizsgát, valamint a kifizetett összeget is. További információkat pedig az Új Nemzedék Központtól lehet kérni.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3914064539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása