40 MILLIÓS PLUSZ! Pályázat nélkül, de felújítják a Romicshoz tartozó szolgálati lakásokat végre.
2018. július 08. írta: ArsBoni

40 MILLIÓS PLUSZ! Pályázat nélkül, de felújítják a Romicshoz tartozó szolgálati lakásokat végre.

 romics-felujitas-kozbeszerzes-magyarepitok-hu.jpg

A napokban hirdették ki azt a közbeszerzési módosítást, amely eredetileg a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény energetikai fejlesztésére kiírt tender volt.

A módosítást a hirdetményben azzal indokolják többek között,  hogy nagyon sokba kerülne például, ha a Romics területén más vállalkozónak is munkaterületet biztosítanának, ráadásul igazából a szerződés jellegébe belefér.

Az eredetileg kiírt pályázat szerint a meglévő régi egészségügyi intézményrész energetikai fejlesztése, átalakítása, felújítása működő intézményi körülmények között négy ütemben történik.

A módosításban ehhez társul 8 darab, az önkormányzat tulajdonában lévő szolgálati lakás felújítása is, amelyekre tény, hogy különböző mértékben, de régóta ráfér a felújítás.

Így az eredeti pályázati kiírás módosításra került néhány tízmilliós felárért, egészen pontosan megtoldták még 35 479 208 + ÁFA-val, a kivitelezőnek fizetett pénzt, így az összesen 885.590.925,- Ft + ÁFA-ra módosult a végösszeg!

Azért azt ne felejtsük el, hogy EGYETLEN pályázó volt, a székesfehérvári illetőségű F-Építő Generál Zrt., így nem meglepő módon őt hozták ki nyertesnek.

(kozbeszerzes.hu)

kép: magyarepitok.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1614100725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása