HOPPÁ! VÉGETÉRT ÉRDEN A KÓCSAG UTCAIAK KÁLVÁRIÁJA! Reméljük így is marad
2018. augusztus 01. írta: BoldogÉ

HOPPÁ! VÉGETÉRT ÉRDEN A KÓCSAG UTCAIAK KÁLVÁRIÁJA! Reméljük így is marad

kocsagutca20180725-01.jpg

A Kócsag utcai katasztrofális állapotok, a jó néhány ott lakó kálváriája úgy tűnik a napokban ért véget.

Nem hiába küzdöttek hosszú évekig, rengeteg bosszúságot elviselve, feljelentgetések és rengeteg szenvedés után végre tiszta környezetben élhetnek az ott élők.

kocsagutca20180725-03.jpg

A bakterházból önkényesen bővített szállástelep istállószerű lakrészeiben tavaly is még külföldinek tűnő vendégmunkások laktak. A sokadik tűzeset után hulladékudvarként üzemelt a terület, valakik szedték ennek a hasznait.  A rézsű alatti betonárokból mondjuk nem maradt semmi, a rézsűfalat gyakorlatilag a gyomnövények tartják össze, a töltésláb így is a volt bakterház udvarába nyúlik.

kocsagutca20180725-02.jpg

A zajvédőfal mögötti három vágány ágyazatáról levezetett vasúti csapadékvizek befogadója ennek következtében a vasútszomszédos magáningatlanok pincéi, aknái, szint alatti kazánházai, helyiségei:  a legmélyebb városrész árokvizeinek természetes befogadói (Benta-patak és a Duna) helyett.

Most elég sok munkát fektettek be a terület megtisztításába a városi cégek, már csak meg kell őrizni a régi bakterház és a szervizút tisztaságát a töltésláb alatt (ami még öt méter sávban eleve MÁV terület).

Reméljük, hogy nem hagyják ebek harmincadjára és a MÁV fakitermelését és árokfelszabadítását is nagyon szeretnénk mielőbb megmutatni.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3914155371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dali777 2018.08.06. 17:39:41

Újból fuvarozzák fel a lomokat a bakterházhoz. Majd a város kikotorja ismét...
süti beállítások módosítása