ÉRDI VÁLLALKOZÓK, FIGYELEM:  900 milliós pályázat gyakornoki programra
2018. augusztus 07. írta: Cseri Pali

ÉRDI VÁLLALKOZÓK, FIGYELEM: 900 milliós pályázat gyakornoki programra

gyakornokok_0.jpg

Fiatalok munkahelyi tapasztalatszerzését, ezáltal közvetlen munkahelyteremtés elősegítését támogató pályázati felhívás jelent meg majdnem 1 milliárd forint értékben egyéni vállalkozók, mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

A támogatási kérelmeket augusztus 31-étől október 1-ig lehet beadni a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében, a Közép-magyarországi régióban tervezett projektek megvalósítására.

A támogatás célja elsősorban a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok későbbi foglalkoztathatóságának növelése.

A gyakornoki program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok, illetve megváltozott munkaképességű gyakornok foglalkoztatásához kapcsolódóan kilenc hónapon keresztül, emellett lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki mentor tevékenység ellátására és szükség esetén az új munkahely tárgyi és infrastrukturális feltételeinek kialakítására is .A pályázat keretében minimum 2,3, maximum 10 millió forintos támogatás igénylésére van lehetőség a rendelkezésre álló 900 millió forintból.

A "Gyakornoki program a Közép-magyarországi régióban" című pályázati felhívásra a támogatási kérelmeket 2018. augusztus 31-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.palyazat.gov.hu oldalon.

(MTI)


A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4614166989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása