ÉRDIEK, MENJETEK FELCSÚTRA! Több százezer forintot nyerhettek
2018. augusztus 07. írta: Cseri Pali

ÉRDIEK, MENJETEK FELCSÚTRA! Több százezer forintot nyerhettek

plakatfelcsut.jpg

450 ezer forintot osztanak szét az iskolák között, akik levideózzák, hogy a Felcsútnak szurkolnak.

Ha ön eddig úgy érezte, hogy nem a Felcsút hazai meccse az a szombat délutáni program, amire mindenképp szeretné elvinni a gyerekét, megértjük. Pedig a klubnál mindent megtesznek azért, hogy legyen elég szurkoló: a legutóbbi hazai meccsük programfüzetében már meghirdették, több százezer forint értékben adnak informatikai eszközöket, iskolai berendezést, valamint sportfelszereléseket azoknak az iskoláknak, akik levideózzák, hogy a legnagyobb létszámban tőlük vannak kint gyerekek Felcsút-meccsen- szúrta ki a hvg.hu.

Mi ugye elég közel vagyunk Felcsúthoz, vihetjük a gyereket szépen, hátha kapunk valami komoly jutalmat.

Elég gáz a kormánynak, főleg magának a miniszterelnöknek, hogy nem jön össze a felcsúti csoda, hiába költöttek új játékosok vásárlására 1 milliárd forintot. Nem megy oda kutya se, megnézni a csodacsapatot, mer hát nem is az, sőt. Bár más országokban is bevett szokás, hogy gyerekeket próbálnak becsalogatni a meccsekre, az hogy még jutalmazzák is őket, hazai specialitás. Nagy gondban van tehát, a mi adófizetői pénzünkből is támogatott csapat. Arra gondolok, ha lenne jó magyar foci, nemhogy csalogatni kellene az embereket, hogy menjenek szurkolni, hanem még az edzések megtekintéséért is verekedni kellene.

Már a felhívásban is vannak vicces pontok, például, hogy a világ legszebb stadionjában szurkolhatnak a lurkók. Nem néz ki rosszul az a stadion, de azért több szerénységet, emberek! A másik hatalmas marketing duma, hogy “személyesen találkozhattok a kedvenceitekkel.” Itt nem tudom, kire gondoltak, talán Orbán Viktorra? A lányom kedvence például a Dua Lipa nevű énekesnő, elhozzák őt is, ha elmegy az osztályával. Én a Metallicát szeretem.

Most komolyan: ha a híres metál bandával együtt nézhetem a meccseket, még a jutalomról is lemondok.


Fotó: hvg.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9314166801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása