MA NAGYON DURVA MELEG LESZ ÉRDEN: Másodfokú figyelmeztetés van érvényben
2018. augusztus 09. írta: Cseri Pali

MA NAGYON DURVA MELEG LESZ ÉRDEN: Másodfokú figyelmeztetés van érvényben

hoseg.jpg

A tartós hőség miatt csütörtökre már csaknem az egész országra másodfokú figyelmeztetés adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez csütörtök reggel eljuttatott veszélyjelzés szerint Budapesten, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében. Az előrejelzés szerint a nappali hőmérséklet 32-36 fok között valószínű. Késő estére 21-28 fok közé hűl le a levegő.

Az országos tisztifőorvos péntek éjfélig ismét elrendelte a hőségriasztást.

A többi megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Nagyrészt napos időre számíthatunk kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, legfeljebb az északkeleti megyékben alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, a Kisalföld térségében időnként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között valószínű. Késő estére 21, 28 fok közé hűl le a levegő.

mti

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6914170847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása