Lesznek dohányzásellenes boltok is Érden? Új imidzsként T.Mészáros a dohányzás elleni harc helyi arca?
2018. augusztus 15. írta: BoldogÉ

Lesznek dohányzásellenes boltok is Érden? Új imidzsként T.Mészáros a dohányzás elleni harc helyi arca?

dohanyzasellenes-tmeszaros.jpg

A hülyeség folytatódik, sőt erősödik az egész országban, most éppen az az egyik vezető hír, hogy Lázár János dohányzásellenes miniszterelnök biztos lesz.

Hűha, ez aztán a nagy hivatás, pláne annak fényében, hogy ha jól emlékszünk Lázárnak a keze mélyen benne volt a nemzeti dohányboltok rendszerének kialakításában. Amit ugye, véletlenül minden városban fideszes potentátok és hozzájuk köthető emberek nyertek el többségében.

És most Lázár pókerarccal képviselni fogja a másik oldalt. Persze én örömmel nézem az egykor gőgös Lázár szívatását és megalázását ezzel a poszttal, ráfér az arcára egy-két pofon.

Kíváncsi vagyok, most mi lészen a koncepció, lesznek mondjuk nemzeti dohányzásellenes trafikok, ahol a Lázár-klónok fognak felvilágosítást tartani a dohányzás káros hatásairól. Úgy képzelem, ezek a boltok a nemzeti trafikok mellett lesznek majd és kötelező lesz bemennie oda mindenkinek, mielőtt cigit vesz. Lesz majd nemzeti dohánytapasz a Miniszterelnökség korábbi vezetőjének aláírásával, esetleg Lázár-leszoktató tabletta, kapszula, ilyenek.

Felborul az egész dohánybiznisz, elképzelem, hogy vakarhatják most a fejüket a láncdohányos polgármesterünk vezetésével a helyi hűbérencek Érden. Most akkor mi van, mihez igazodjanak: dohánybolt vagy dohányellenes bolt, mert ha maguktól döntenek jól, az talán plusz pontot jelent. Na, de mi legyen a polginkkal?

Lehet, hogy T.Mészáros András elébemegy a dolognak, és Érden imidzs javításként ő lesz a dohány elleni küzdelem arca: tele lesz a város T.Mészáros-plakátokkal, hogy ne cigizzenek az emberek.

Végülis az érdi migráns híreket is elhiszik a hívek, ezt miért ne hinnék el neki!

Sőt, mitöbb, lehet, hogy 1-2 héten belül Simó Károly helyi pártcsinovnyik felolvas egy közleményt, hogy rendeletben tilthatják meg Érden a dohányzást és ők mindig is ezen gondolkoztak!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8314182823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása