ÉRDIEK, KŐ KÓLA? Szóljatok a robotpincérnek, a környéken már van, ahol alkalmaznak
2018. szeptember 12. írta: Cseri Pali

ÉRDIEK, KŐ KÓLA? Szóljatok a robotpincérnek, a környéken már van, ahol alkalmaznak

robopincer.jpgAlighanem gyorsabban lesznek a robotok az életünk részei mint gondolnánk. Erre jó példa, hogy a győri Liu's Cooking kínai étteremben már robotpincérnek is leadhatjuk a rendelésünket, és szépen ki is hozza. Nem, ez nem a Szárnyas Fejvadász újabb része, ez már a valóság.

Azt még nem tudni, hogy reklámfogás-e a robotpincér alkamazása, vagy a lesújtó munkaerőhiányra adott válasz.robopincer2.jpgRáadásul, ha jól tudjuk, a robotok után nem kell járulékot fizetni. Szóval sokkal közelebb van az az idő, amit pár szakértő  már mantrázni szokott egy ideje, hogy bizonyos szakmákban ki fogják szorítani a robotok az embereket a munkaerőpiacról. És egyre közelebb van, hogy Érden is elkezdődjön ez a folyamat.

Ideje, ha mindenki elkezd gondolkodni, hogyan találja meg számítását egy új világban.

 

Fotó: mti

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr314235839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása