ÜZENJENEK T. MÉSZÁROSÉKNAK! Indul az érdi néphülyítés
2018. szeptember 12. írta: BoldogÉ

ÜZENJENEK T. MÉSZÁROSÉKNAK! Indul az érdi néphülyítés

tma-nephulyites.jpg

Úgy tűnik, a FIDESZ helyi szintre viszi a parasztvakítást.

Azt írják a közel 200 millióból fenntartott helyi lakájmédiában, hogy az érdieket T. Mészáros András helyi konzultációra hívja.

A napokban már írtunk róla, hogy tíz évre előre terveznek a jelenlegi városvezetők, amelyre a hangzatos, Batthyány 2028 nevet is ráaggatták (szegény ember nem is forog, hanem egyenesen pörög a sírjában rendesen).

Nem szégyellik leírni, hogy a városvezetés azt szeretné, ha az itt élők reális igényei mindenképp megjelennének a programban. Azt írják, hogy nemsokára közzétesznek egy kérdőívet, amit bármilyen formában vissza lehet küldeni.

Elég komolytalannak tűnik, hogy néhány nap alatt a városvezetők és a hivatalbéli segédeik nem voltak restek és összeállítottak egy programvázat.

Kerestük benne a csatornapénz visszaadását, vagy a jó minőségű, szilárd burkolatú utakat, netalán az érdi esővíz-elvezetés jó színvonalú megoldását, de valahogy erről nem kérdezik meg az érdieket.

Mi annak örülnénk, ha végre már beleérne a kezük abba a bizonyos bilibe és felébrednének.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9514236857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása