BOTRÁNYBA FULLADT A DIÓSDI RENDKÍVÜLI ÜLÉS! Bogó polgiéknak ennyire telik?
2018. szeptember 25. írta: BoldogÉ

BOTRÁNYBA FULLADT A DIÓSDI RENDKÍVÜLI ÜLÉS! Bogó polgiéknak ennyire telik?

bogolaszlo-2049-hu.jpg

Tegnap került sor Diósd Város Képviselőtestületének rendkívüli közgyűlésére, ahol egyetlen napirendi pont szerepelt, nevezetesen:

Diósd Város Víziközmű Társulat 2017. évi beszámolójáról, valamint az elszámolási eljárással kapcsolatos teendőkről.

Már az ülés összehívása is rendhagyó volt, mert egyes ellenzéki képviselők követélésére hívta össze Bogó polgármester.

A lakók és a többi jelenlévő ebben a témában vártak volna részletes beszámolót, hogy ne mismásolják el az egész ügyet.

Az ülésen lepattintós válaszokat kaptak a lakók, Sohajda úr folyamatosan azt ismételgette válaszként, hogy a kérdés feltevője nem tájékozódott rendesen. Ennek megfelelően nagy volt a felháborodás, sokan el is mentek idő előtt - ezzel Bogó polgármester malmára hajtva a vizet, aztán több képviselő is otthagyta őket, ezzel a testület határozatképtelenné vált, így ismét nem került jóváhagyásra a beszámoló.  

Információink szerint a következő képviselő testületi ülésen szeretnék elérni, hogy hozzanak létre egy bizottságot, amely vizsgálja meg az egész projekt pénzügyi és jogi problémáit. A másik legalább ilyen fontos készülődő javaslat, hogy a képviselő testület hozzon nyilvánosságra minden iratot, szerződést, testületi döntést, a csatornázási projekktel kapcsolatban, hogy a lakosok, a képviselők, minden érintett, végre tájékozódni tudjon megfelelően.

Úgy tűnik, hogy Bogó polgármesteréknek a ködösítések miatt lesznek még álmatlan éjszakái. A lakosok pedig joggal háborognak, hogy megint nem  sikerült egy lépéssel sem közelebb kerülni a probléma rendezéséhez Diósdon.

Egész véletlenül ugyanúgy akarnak eljárni, mint Érden.

címlap: 2049.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6514263059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása