AZ EMPÁTIA NEM ISMERI A HATÁROKAT: Felrobbantotta a netet egy érdi háziasszony
2018. szeptember 26. írta: Cseri Pali

AZ EMPÁTIA NEM ISMERI A HATÁROKAT: Felrobbantotta a netet egy érdi háziasszony

almak_kerites.jpg

Nor­vég öt­le­ten ala­puló moz­gal­mat in­dí­tott ha­zánk­ban egy érdi nő, aki in­gyen osz­to­gatja saját al­má­ját.

Pap Erika Andrea a közösségi oldalára töltött fel egy képet a kerítésükről, miután kiakasztotta rá a zacskókba kiporciózott almáit. Talán maga sem hitte, hogy ekkora siker lesz, többen azóta azzal zaklatták, ipari mennyiségben mennének a gyümölcsért. De neki annyi nincs, és nem is ez volt a célja vele.

"Én elkezdtem, csináljunk belőle mozgalmat! Ha túl sok gyümölcsöd termett és nem tudod felhasználni, kínáld fel annak, akinek nincs! Nekem most almám és körtém van, remélem, valakik örülni fognak neki! Felcímkéztem, hogy elvihető, elviheted, nehogy azt gondolják pusztán eladási célból van kilógatva. Bio gyümölcs, az idén nem kapott permetet. Az alma inkább édes, mint savas, de remek sütemény, kompót, leves alapanyag. A körte kifejezetten finom, édes, lédús, ízes."  - írta ki a közösségi oldalára Pap Erika Andrea, akinek a bejegyzését eddig 24 ezren osztották meg.

(twm)

 

Fotó: Facebook/ Pap Erika Andrea

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1314264047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása