RÉSZEGEN OKOZTA A TÖRÖKBÁLINTI HALÁLOS BALESETET! Őrizetbe vették a sofőrt
2018. október 02. írta: BoldogÉ

RÉSZEGEN OKOZTA A TÖRÖKBÁLINTI HALÁLOS BALESETET! Őrizetbe vették a sofőrt

baleset-20180930-police-hu.jpg

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint vasárnap este halálos közlekedési balesetet okozott az M0 autóúton.

A sofőr, egy 61 éves román állampolgár, vasárnap este az M0 autóúton közlekedett egy személygépkocsival az 1-es számú főút irányába, a két utat összekötő ún. kollektorágon. Menetközben áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött a vele szemben, szabályosan közlekedő autónak.

A baleset során az elsődleges adatok szerint vétlen személygépkocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette, négyen pedig - köztük mindkét autó vezetője - megsérültek. A 61 éves sofőrrel szemben a rendőrök a helyszínen alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

A férfi ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatja szakértők bevonásával.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2914276361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása