LASSAN ÉRDRE KÖLTÖZHETNEK MÉSZÁROS LŐRINCÉK! Újabb több, mint 4 milliárd a gyerekeinek
2018. október 11. írta: BoldogÉ

LASSAN ÉRDRE KÖLTÖZHETNEK MÉSZÁROS LŐRINCÉK! Újabb több, mint 4 milliárd a gyerekeinek

meszaroslorinc-erdiccsatornazas.jpeg

A Mészáros Lőrinc gyerekei fémjelezte cég Érden kapottt egy újabb  sokmilliárdos melót.

Ha valakinek lettek volna illúziói, hogy az eddigi tíz milliárdokkal jóllakott a Mészáros-család, annak szomrú hírünk van, a Mészáros fanok pedig pezsgőt bonthatnak, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) megbízta a Mészáros-gyerekek (Mészáros Beatrix, Mészáros Ágnes és ifj. Mészáros Lőrinc) cégét, a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt-t, hogy tervezze meg és építse meg a város új, multifunkciós sportközpontját 4,2 milliárd forintért- szúrta ki a 24.hu.

Aki nem hinné, az erről szóló dokumentációt itt megtalálja.

Persze nem egyedül pályáztak, egy közelről ismert cég is próbálkozott, a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt., ami egy másik érdi munkán már együtt dolgozik a Mészárosok cégévell. A Fejér B.Á.L. Zrt. idén januárban nettó 14,8 milliárd forint értékű szerződést kötött az érdi önkormányzattal különböző építési beruházásokra, konzorciumi társai a West Hungária Bau Kft. és a mostani “ellenfele”, a ZÁÉV Építőipari Zrt.

A jövendőbeli sportközpont területén most egy sporttelep van, az itt található, kisebb, füves focipályát és a hozzá tartozó lelátót, illetve öltözőt elbontják, a helyükre tornatermet építenek. A sporttelep, a két műfüves pályáját nem érinti, ezeket az kivitelezés idejére betonfallal kerítik el.

A sportcentrumban egy teniszpályát, négy sqash-pályát és kiszolgáló helyiségeket alakítanak ki, az épület mellé, azzal összeköttetésben szabdtéri teniszpályát építenek. Egy másik épületet is felhúznak, ebben teremfoci-pálya lesz.

Az engedélyek megszerzésével biztosan nem kell majd sokat molyolniuk a Mészáros-gyerekeknek, ugyanis a kormány nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűvé minősítette a beruházást.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2014295553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása