FRISS ÉS FORRÓ! T.MÜNCHAUSEN-HÍRADÓ: Érd legyen végre űrkutatási nagyhatalom!
2018. november 01. írta: BoldogÉ

FRISS ÉS FORRÓ! T.MÜNCHAUSEN-HÍRADÓ: Érd legyen végre űrkutatási nagyhatalom!

vasutallomas-tb-latvanyterv-levagottalju.jpg

Ne legyünk kicsinyesek, merjünk nagyot álmodni: legyen Érd is űrkutatási nagyhatalom!

Persze amíg nem sikerül elérni a kitűzött célt, addig is meg kell választani a városi űrkutatásért felelős biztosokat, erről semmiképpen nem szabad megfeledkeznünk, hiszen a jövőnk múlik rajta. Az országos biztost a külügyér kinevezte, helyben sem maradhatunk le.

Arra gondoltunk, hogy ebben a témában is, mármint a biztosok kiválasztásában, az érdiek segítségét szeretnénk kérni, hiszen városunkban rengeteg remek jelölt van, szinte Dunát lehetne rekeszteni a potenciális űrkutatásért felelős biztosokkal, főleg most, amikor ilyen alacsony.

Kezdve a sort mindjárt Simó Karcsival, aki annyira külön univerzumokban gondolkodik, hogy még a záportározóban is tudna adott esetben búvárkodni.

A másik potenciális jelölt Bács alpolgármester, aki két névjegy felmutatásával képes igazolni egy több száz milliárdos beruházást, az ő csürhézési energiái a világűrben már sok bolygót felrobbantottak volna.

Persze nem csak ők ketten esélyesek a poszt betöltésére, hiszen ne feledkezzünk el Kopor Tihamérról, a Fürdő utcai beruházás emblematikus alakjáról sem, szerintünk ő is meg tudná “forgatni” kicsit marslakókat nem mindennapi kommunkiációs technikájával.

Mi személy szerint T. Münchausen polginkat most megkímélnénk ettől az összetett feladattól, hiszen a csatornapénzek vissza nem utalása hatalmas munkát rónak rá. Előbb-utóbb vissza kell adniuk az itt élőknek a csatorna pénzeket, s ez valószínűleg keményebb dió lesz, mint holmi kapcsolattartás idegen civilizációkkal.

Mi annak örülnék, ha a képviselő-testület következő ülésén kiválasztaná az esélyes jelöltet figyelembe véve a polgárok szavazatait. És természtesen nagyon fontos lesz egy megfelelő és kényelmes űrruha kiválasztása is a biztos számára, mert akármiben azért mégsem hódíthatja meg a végtelent az érdieknek.

  • várjuk "híradónk" következő adására is Önöket -

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7514338089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVA 2018.12.08. 18:01:15

Az ötlet jó! Az érdi űrkutatási biztost a kormánybiztossal együtt ki kell lőni az űrbe!
süti beállítások módosítása