RÉSZEG, KÁBÍTÓSZERES SOFŐR GÁZOLTA HALÁLRA ÉRDEN AZ IDŐS BÁCSIT!
2018. november 14. írta: BoldogÉ

RÉSZEG, KÁBÍTÓSZERES SOFŐR GÁZOLTA HALÁLRA ÉRDEN AZ IDŐS BÁCSIT!

baleset-erdi20181112-01-rtlhirado-hu.jpg

A tegnapelőtti halálos baleset sofőrjei kórházban vannak, a baleset feltételezett okozóját az állapota miatt még nem tudták kihallgatni.

Mint mi is írtunk a borzalmas tragédiáról, tegnap előtt halálos gázolás történt Érden a Bajcsy-Zsilinszky úton.

baleset-erdi20181112-mti-mihadazoltan.jpeg

fotó: MTI/Miháda Zoltán

Egy nagy sebességgel érkező autó egy 83 éves idős férfit úgy ütött el, hogy a férfi a helyszínen szörnyethalt, azonnal látszott, hogy rajta már nem lehet segíteni - számolt be az Rtl Híradó

baleset-erdi20181112-02-rtlhirado-hu.jpg

A gázoló ezután egy furgonnak is nekiment, amely ütközésben ő és a furgon sofőrje is súlyosan megsérültek. A baleset feltételezett okozójáról a helyszínen kiderült, hogy alkoholt ivott és és a későbbi vizsgálatok során a drogteszt is pozitív értéket mutatott.

Kiderült, hogy az elgázolt, idős férfi egy gyógyszertárból jött és szeretett volna átkelni az úton, amikor a nagy sebességgel érkező autó halálra gázolta.

A baleset feltételezett okozójának családjából többen is megjelentek a baleset helyszínén, be akartak menni a lezárt területre is, de ezt a rendőrök megakadályozták. Az egyikük ellen szabálysértési eljárás is indul, mert a helyszínt elhagyva a kocsijával felborított egy parkoló robogót.

Az Rtl több szakértőt is megkérdezett, akik az okozott sérülések alapján azt valószínűsítik, hogy a gázoló sofőr sebessége jócskán meghaladhatta a 100km/h sebességet is.

A hosszabb tudósítást megnézhetik ITT!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6714371435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása