ZSENIÁLIS ÖTLET: Mikulás buszt Érdre is
2018. december 05. írta: Cseri Pali

ZSENIÁLIS ÖTLET: Mikulás buszt Érdre is

mikubusz.jpg

Csak van Érden is egy régi busz, amit kis kreativitással, fel lehetne, lehetett volna újítani, mondjuk nem olcsó kínai ledsorra gondoltunk, hanem festésre, rendes kivilágításra. Mennyivel jobb kedve lenne az embernek ilyen járgányon utazni, és nem kerülne ám milliókba.

“Idén decemberben immáron negyedszer ismét ünnepi arculattal fog közlekedni Budapesten az egyik BKV autóbusz.
A Mikuláshoz és karácsonyhoz kapcsolódó motívumokkal díszített járművön december 6-tól 23-ig minden csütörtök-péntek-szombat és vasárnap lehet utazni. A rendszáma éppen a Mikulás érkezésének napját adja ugyanis az átalakításra kiválasztott Ikarus 260-as típusú jármű a BPI206-os rendszámmal közlekedik”-írja hvg.mikubusz2.jpgÉrdre is kérünk egy ilyet! Mentálhigiénés szempontból is nagyon jól jönne, szerintem minden polgár nevében írhatjuk ezt.

Fotó: hvg.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3214437750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása