ÚJÉVIG KONZERVEK AZ ÉRDI PÁRTTELEVÍZIÓBAN! Januártól jöhetne T.Mészáros mindennapi és gazdasági tanácsok érdieknek Mészáros Lőrinctől
2018. december 25. írta: Cseri Pali

ÚJÉVIG KONZERVEK AZ ÉRDI PÁRTTELEVÍZIÓBAN! Januártól jöhetne T.Mészáros mindennapi és gazdasági tanácsok érdieknek Mészáros Lőrinctől

cicavizio-tma-mlorinc.jpg

Karbantartják az adófizetők legnagyobb örömére december 22-től az ÉRD TV-t, egészen január 2-ig csak ismétléseket nézhetünk.

Mintha olyan jó lenne ez a vazallus tévé, úgy csinálnak, nem pedig egy nemzeti tragikomédia lenne az egész.

Ki tudja, lehet, hogy azért van karbantartás náluk, hogy kiszűrjék a tévé-adóból most már nemcsak a soros-ügynököket, hanem a soros kapcsolásokat is, hogy az elektronokat is fideszesre szabják.

Elképzelhető, hogy lesz jövő évtől napi interjú  T. Mészáros Andrással, gazdasági tanácsok az Érden is taroló Mészáros Lőrinctől, esetleg  Viktor Mindenkinek műsor Orbán aranyköpésieből, illetve még néhány hasonló meglepetés.

Kíváncsiak leszünk, tényleg lesz-e változás.

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1514513998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása