ÉRDEN IS TELE LESZ A CIPŐD HÓVAL A NAPOKBAN! Mi vár rád szerdáig?
2019. január 20. írta: BoldogÉ

ÉRDEN IS TELE LESZ A CIPŐD HÓVAL A NAPOKBAN! Mi vár rád szerdáig?

havazas-1987.jpg

A mai nap nagy részében borult lesz az ég, de késő délutántól északnyugaton, majd estétől északon másutt is felszakadozik a felhőzet.

Délig több helyen, majd egyre inkább A Dunától keletre valószínű havazás, a délkeleti, déli határvidéken havas eső is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között várható. Késő estére -4, +1 fokra hűl le a levegő.

Hétfőn Nyugat felől tovább csökken a felhőzet, de a Dél-Alföldön, Baranyában reggelig erősen felhős marad az ég. Egyre inkább csak a Tiszántúlon várható fokozatosan gyengülő intenzitású havazás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de hajnalban a Zemplén térségében időnként megélénkül az északkeleti szél.

Nagyrészt gyengén felhős, napos idő várható, de főként délen és keleten tartósabban felhős területek is lehetnek. Napközben helyenként, majd estétől dél felől hószállingózás, havazás valószínű. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Kedden általában gyengén felhős, napos idő várható, de délen és keleten erősen felhős vagy borult maradhat az ég, ott szórványosan fordulhat elő havazás. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Szerdán eleinte északon még kisüt a nap, majd dél felől fokozatosan beborul az ég, és egyre több helyen várható havazás. Az északkeleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +2 fok között valószínű.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7114573898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása