NAGYON KLASSZ UGRATÓ ÉRDEN: a kismamáknak, rokkantaknak, nyuggereknek
2019. január 24. írta: Cseri Pali

NAGYON KLASSZ UGRATÓ ÉRDEN: a kismamáknak, rokkantaknak, nyuggereknek

erddzebracimlap.jpgEsetleg megsértődött ezen? Reméljük, akkor a képen látható zebra környéke miatt is megpüfölte  botjával már az illetékeseket.

Igen, jól látják: ez Érden a Kossuth Lajos utca, legalábbis egy részlete.

erdzebra1.jpgVan itt minden, kérem szépen, templom, tanuszoda, iskola. Csak egy valami nincs: akadálymentesítés a zebránál! Talán erre kellett volna költeni azt a pénzt, amit feleslegesen kidobtak az István utcai körforgalomnál.erdzebra2.jpg

Azt gondolhatták a kivitelezők, hogy bizony meg kell dolgozni azért, hogy templomba menjenek idősek. Alázat, testvérem, az alázat nagyon fontos. Csak úgy járulhatsz az Úr színe elé, ha alázatos vagy. Pluszban, hogy még könnyebb legyen a lelkeden átszűrni a hitet, meg is aláznak. Nincs ezzel semmi baj. Ha igaz benned a hit, felemel. Átemel ezen a pár lépcsőn. És a mozgássérültek? Higgyenek ők is, de nagyon. És belebeghetnek isten házába ők is. Ez lészen majd az érdi csoda.

Ámen?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7614586600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása