ÉRDI RENDŐRÖK UGROTTAK ÁT SZÁZHALOMBATTÁRA! Hogy ne legyetek áldozatok!
2019. február 03. írta: BoldogÉ

ÉRDI RENDŐRÖK UGROTTAK ÁT SZÁZHALOMBATTÁRA! Hogy ne legyetek áldozatok!

erdirendorok-iskolaban-police-hu.jpg

Százhalombattai diákok részére tartott foglalkozást az Érdi Rendőrkapitányság előadója.

Az előadó a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban tartott preventív célú foglalkozást. Az ötödikes diákok részére megtartott foglalkozás egy bűnmegelőzési előadás-sorozat első alkalma volt, amely az ismerkedésről, a csoporton belüli bizalom kialakításáról, a közös munka örömének megismeréséről szólt.  

A program célja, hogy a gyerekek ne váljanak bűncselekmény áldozatává, ne kövessenek el bűncselekményt, vagyis felismerjék a veszélyeket, meg tudják hozni a helyes döntéseket. Ennek eléréséhez a szakemberek élménypedagógiai eszközzel szólítják meg a gyerekeket és adják át az ismereteiket.

Az élménypedagógia eszközei nem újkeletűek a bűnmegelőzésben, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság „Mission Possible – A lehetséges küldetés” elnevezésű bűnmegelőzési programjának is szerves részét képezik. A programról, amelynek fókuszában az ifjúságvédelem áll, ide kattintva olvashatnak bővebben.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4914605306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása