A TESCO SZTRÁJKOLÓK KÖZLEMÉNYE A TÖBBI DOLGOZÓNAK! A magyar cégvezetőkön a sor
2019. február 06. írta: BoldogÉ

A TESCO SZTRÁJKOLÓK KÖZLEMÉNYE A TÖBBI DOLGOZÓNAK! A magyar cégvezetőkön a sor

tesco-kulfold.jpg

 

Nemrég érkezett a győri sztrájkolók közleménye, amelyet változatlan formában adunk közre.

A sztrájkbizottság és a Bér- és Tb csapat nevében szeretnénk Benneteket tájékoztatni, hogy 2019. február 5-én 14:00 órától 16.00 óráig figyelmeztető sztrájkot tartottunk, illetve a mai nap 8:00 órától határozatlan időre szóló sztrájkot hirdettünk.

Tájékoztatunk Benneteket, hogy ez a sztrájk nem a dolgozók ellen szól, hanem a győri Bér -és Tb csoportunk került olyan helyzetbe, hogy másként nem tudjuk az érdekeinket képviselni, érvényesíteni.

Amint a hírekből is hallhattátok a győri Bér- és Tb csoportunk egészét elbocsájtják.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok kolléga a munkabér kifizetésének csúszása esetén nehéz helyzetbe kerülhet, de ezt a helyzetet nem mi okoztuk és december eleje óta azon dolgoztunk, hogy ezt elkerüljük.

Ez számunkra is nagyon nehéz döntés volt, és reméljük, hogy a vállalat az ígérete szerint megoldja a bérkifizetéseket és nem kerültök nehéz anyagi helyzetbe.

Követelésünk mértékéről azt gondoljuk, hogy ez szükséges ahhoz, hogy a jelenleg még meglévő kollegáinkat elkötelezzük a vállalat által közölt utolsó munkanapig, azért, hogy a napi feladatok ellátása továbbra is maradéktalanul teljesüljön és emellett az új bérszámfejtő csapat képzésbe is részt tudjuk vállalni, amelyet a Tisztelt Munkáltató vár el tőlünk.

Az anyagi követelésünk azt a célt is szolgálja, hogy akkor, amikor egyszerre több mint 30 bérszámfejtő lesz munkanélküli Győrben, akkor ne lehetetlenüljön el több, mint 30 család megélhetése, legyen lehetősége szakmájában új munkahelyet találni.

Megegyezés reményében várjuk jelenleg is a Tisztelt Munkáltató számunkra elfogadható új ajánlatát.

Győr, 2019. február 6.

Tisztelettel,

Bér-és Tb csoport, Győr

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6814611658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása