PEDIG MOST NYITOTT! Az érdi közönség számára már be is zárt a 2 milliárdos jégcsarnok!
2019. február 07. írta: Cseri Pali

PEDIG MOST NYITOTT! Az érdi közönség számára már be is zárt a 2 milliárdos jégcsarnok!

jegcsarnok_v3_04a.jpg

Bizonytalan ideig nem korcsolyázhatunk az érdi Jégcsarnokban, szolgáltatást az elkövetkezendő hetekben szüneteltetik - nyilatkozta a Jégcsarnok szakmai vezetője.

Bár február elején kinyitott a Jégcsarnok, ám a közönségkorcsolyázást most egy időre felfüggesztik. Ennek oka állítólag az infrastruktúra továbbfejlesztése, hogy a pálya az tökéletesen kiszolgálja a látogatók igényeit. Hogy mikor lesz lehetőség ismét közönségkorcsolyázásra a Jégcsarnokban, azt még nem tudni, de két hétig biztos várniuk kell a korisoknak.

Ennek ellenére az óvodai és iskolai foglalkozások, illetve a jégkorong-tanfolyam már be is indult és nagyon jók a visszajelzések is.

Csak az a fránya közönségkorcsolyázás! De könyörgöm, most lett kész a beruházás, ráadásul komoly összegbe került. Akkor mi a baj? Elfogyott a jég? Gyűjtsenek jégkockát az érdiek? Tényleg komolyan gondolják, hogy most újították fel 2 milliárdért, és be kell zárni az infrastruktúra továbbfejlesztése miatt? Röhej.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4014613616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása